apr 10 2013

PRP mot inre spänningar verkar fungera

Published by under Okategoriserade and tagged: ,

PRP är en behandlingsform på frammarsch. Denna form av behandlingsalternativ nyttjar som namnet säger terapin i sin rätta bemärkelse, med alla dess fördelar i förhållande till medicinering, ofta med avsevärda biverkningar. Cellterapi hjälper dig förbi inre spänningar och blockeringar och når ned i det undermedvetna på ett mycket effektivt sätt. Det finns ingen likhet mellan seriösa aktörer inom PRP behandling på konsultations marknaden och de ofta komiska samtalsfällorna som visas på teater och film. Bortträngda minnen kan väckas till liv med hjälp av en selektiv PRP injektion och andra händelser som format negativa barriärer tidigare i livet kan plockas fram och bearbetas. Många gånger är personer så blockerade att dom inte hittar fram till den blockering som skapar problemen, det må vara fysiska såväl som psykiska problem vi talar om. En vanlig åkomma folk söker hjälp på är maniska beteenden, fobier eller att dom vill sluta med sin rökning. Men det kan lika gärna bara vara tal om att kunna koppla av på ett bättre sätt och kunna varva ner snabbare efter jobbet.

No responses yet
Comments are closed at this time.

Trackback URI |