sep 20 2011

Hypnosterapi mot inre spänningar

Published by under Okategoriserade and tagged: ,

Hypnosterapi är en behandlingsform på frammarsch. Denna form ab behandlingsalternativ nyttjar som namnet säger hypnos, med alla dess fördelar i förhållande till medicinering, ofta med kraftiga biverkningar. Hypnos hjälper dig förbi inre blockeringar och når ned i det undermedvetna på ett mycket effektivt sätt. Det finns ingen likhet mellan seriösa aktörer på hypnos marknaden och de ofta komiska hypnotiska trix som visas på teater och film. Bortträngda minnen kan väckas till liv och andra händelser som format negativa barriärer tidigare i livet kan plockas fram och bearbetas. Många gånger är personer så blockerade att dom inte hittar fram till den blockering som skapar problemen, det må vara fysiska såväl som psykiska problem vi talar om. En vanlig åkomma folk söker hjälp på är maniska beteenden, fobier eller att dom vill sluta med sin rökning. Men det kan lika gärna bara vara tal om att kunna koppla av på ett bättre sätt och kunna varva ner snabbare efter jobbet.

2 responses so far
Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply