sep 02 2011

Ingen vill bli tunnhårig

Published by under Okategoriserade and tagged: ,

Så här har det nog alltid varit men speciellt i dagens samhälle så är det ingen som vill vara tunnhårig på huvudet, och det kan man ju lätt förstå, för det är inte så kul att ha problem med tunnhårighet eller håravfall. Problemen kan uppstå på grund av stress eller hormonrubbningar som gör att tillväxten i håret sabbas. Det finns dock behandlingar man kan genomgå för att motverka tunnhårigheten som man inte vill ha. Till exempel så kan man sitta och utsätta sig för laserdioder med röda lampor som stimulerar hårsäckarna så att de producerar nya hårstrån. Många tror att behandling med laser är farligt, men de är faktiskt helt ofarligt och hjälper jätte bra. Det gäller bara att ha kontinuitet och inte ge upp. Att smörja huvudet med olika oljor som många rekommenderar hjälper inte.

One response so far
Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply