jun 11 2011

Vilka resultat kommer med en fettransplantation

Published by under Okategoriserade and tagged: ,

I de allra flesta fall kommer patienten direkt efter ingreppet återgå till sina normala arbetsuppgifter. Eventuellt obehag som patienten kan känna av kan kontrolleras med medicin som lindrar eventuell smärta eller annat obehag från ingreppet. Patienten kan uppleva en del svullnad vilket kan hålla i sig i upp till 72 timmar. Även begränsat med blåmärken från små blödningar kan förekomma. Den första injektionen borde vara i upp till sex månader. Efter denna tid kan ytterligare injektion (fettransplantation) behövas.
Under de första månaderna kommer cirka 70 procent av fettet att absorberas av kroppen. De resterande 30 procenten stannar vanligen på sin plats i åratal. För ett resultat som varar i flera år bör patienten behandlas tre till fyra gånger under en ett års period.

One response so far
Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply